lauantai 4. elokuuta 2012

Kesä tuli ja meni.

Eihän siitä ole kauankaan, kun kävin puolassa. Muka kaks kuukautta. Niin varmaan. Tuntuu, että siitä ois vasta pari viikkoa. Tänä kesänä en olekkaan oikeen muuta tehnytkään kun ollu töissä.

Herätys -> töihin -> kotiin -> ruokaa -> nukkumaan.

Töitä olisi enään kaksi viikkoa jäljellä jonka jälkeen menenkin suoraan harjoitteluun. Pienellä jännityksellä odotan, että mitä siellä saan tehdä. Mutta tämän olen yrittänyt luvata itselleni: Kävelen tai pyöräilen töihin. Katsotaan miten käy loppuvuodesta kun on niin kylmä ja pitäs puoli unessa kävellä töihin. No sen näkee sitte.

Olen juuri käymässä vanhempieni luona pohjoisessa. Iskän ja nuoremman pikkusiskoni synttäreitä vietetään, tai he viettivät eilen kun istuin junassa, mutta säästivätpä palan kakkua kumminkin. Toivottavasti isovanhemmat kävisivät vielä täällä ni näkisi heitäkin kun en tiedä milloin pääsen seuraavan kerran.

Tänään olenkin harjannut meidän ihanaa hauvvelia. Hirveesti lähtee karvaa. Yritin sitä pihalla aluksi harjata, mutta eihän siitä mitään tullut ku itikat yrittivät syödä molemmat elävältä. Joten istuin varmaan tunnin eteisen lattialla pussin kanssa (josta koira yritti penkoa karvojaan takaisin) ja höpötteöin sille kaikkee kivaa :) Laatuaikaa tarvitaan varsinkin ku sitä on aina niin  kova ikävä <3

Kesän alussa kun nelonen alkoi näyttämään näkijän 5 kautta hurahdin sarjaan täysin ja siitähän alkoi sitten cdonilta ahkeraa tilailua. Ensin kaudet 1 ja 2, sitten reissuun anttilasta kausi 6, sitten kaudet 3 ja 4 ja nyt ku nekin on katsottu piti eilen töissä tilata 7 kausi. Vaikka se onki vähä kalliimpi, mut ei voi mitään.

Sainpas myös viime sunnuntaina polettua pyörällä yhteensä 20km ja siinä välissä talviturkin heitto. Se olikin ehtinyt jo kaks kesää kasvaa. Kyllä se olo keveni.

Mutta nytten taidan mennä koiran rapsutuksen jälkeen katsomaan näkijää hetkeksi ja sitten nukkumaan.

Hyvää loppu kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti