maanantai 28. toukokuuta 2012

Puola

Heräsin 5.30 kun nelosella pyörivän sarjan Criminal Maindsin entinen "pahis" viikatemies, oli hyökkäämässä kimppuuni, Olin siis vanha mies nukkumassa ?? ja heräsin kun viikatemies oli hyökkäämässä sängyn jalkapäädystä kimppuuni ja potkaisin häntä naamaan. Heräsin siis kun potkasin seinää.

Aamulla oli sovittu tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä 9.20, mutta tapani mukaan saavuin paikalle jo 8.35. Siinä oli sitten joku hetki odottelua, että luokkakaverini ja opettajat tulivat. Olemme siis matkalla koulussa toimivan leikki yrityksen messuille. Etsimme uusia asiakkaita ja esittelemme yritystämme.

Lentoa saimme odottaa pari tuntia ja jännitys vain kasvoi mitä lähempänä koneeseen meno oli. Päästiin lopulta koneeseen eikä matka ollut pitkä Varsovaan. Siellä saimmekin sitten odottaa melkein neljä tuntia seuraavaa lentoa. Paluu matkalle onkin jo tavarat melkeen valittu. Saavuimme sitten vihdoin hurjan taksimatkan jälkeen Stalowa Wolaan ja hotelliin. Hotelli aivan ihana ja viihtyisä, Hotel Stal. Tavarat huoneeseen ja oppaan osoittamaan suuntaan. Paikalliset ostoskeskukset. Löydettiinkin vihdoin perille, ensimmäinen just mennyt kiinni ja seuraavassa tunti aikaa. Mukaan tuli ihanan keltaiset tennarit noin 10€ ja aivan ihana mallikappaleita myyvä kauppa. Vielä ei sieltä löytynyt kivaa, koska aikaa ei ollut paljon. Paikallisesta kaupasta ostin vettä ja croissantteja suklaa täytteellä. Sieltä pääsi reilulla 2€. Kaverini ostikin sitten vähä enemmän ruokaa kaupasta ja silti hinnaksi tuli alle 5€.

Huomenna sitten tutustutaan vanhaan kaupunkiin ja messupisteen pystytys ja shoppailu jatkuu :D

Talot täällä näyttävät aivan ihanilta. Erikoisen näköisiä ja yhteen kerrostaloon oli maalattu sateenkaari.

Mutta lennoista selvittiin pienellä pelolla, ei siis iskenyt pahempi paniikki vaikka sitä pelkäsinkin.

Nyt nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti